Ook Jean Thomassen ontmaskert nog een keer: 

‘Char en Uri Geller oplichters’

Trucs om geld binnen te harken.

Gelezen: Telegraaf

Afgelopen week op Leugens.nl met een boek: paranormale verzinsels. Maar er komt nog een boek, van schrijver en schilder Jean Thomassen (homepage).

Vooruitlopend op het boek ‘Mediums en andere fenomenen, paranormaal of bedrog’ zegt hij tegen De Telegraaf:

“Char kan helemaal niets, behalve schaamteloos haar zakken vullen”¦

Steeds is er weer een generatie die graag tegen betaling voor de gek wil worden gehouden door oplichters als Char en Uri Geller”¦

Uri Geller heeft geen paranormale gaven, nee, natuurlijk niet. Hij is gewoon een ordinaire zwendelaar.

Char behoort tot de categorie oplichters.Char is erger dan Jomanda. Ze kan helemaal niets, behalve haar zakken vullen.”

 • Reacties

 • Harachte | 13/01/09 om 16:08

  Ik kan me er zo aan storen dat de TV toch nog steeds deze “zakken vullers” laat zien.
  Ik mag toch hopen dat dit zo snel mogelijk stopt…

 • anoniem | 13/01/09 om 16:18

  helemaal mee eens welk persoon gelooft er nou dat uri geller een lepel kan buigen met zen gedachte het zijn allemaal truksjes en char daar klopt al helemaal niks van haar zakken zitten vullen met de hoop van mensen dit is gewoon ziekelijk en ik hoop dat dit snel van de tv afgaat

 • TimMun | 13/01/09 om 16:31

  “Char en Uri Geller zijn oplichters”

  Goh, komen ze daar nu al achter.
  Mensen die dat trouwens geloven zijn niet helemaal goed in hun bovenkamer.

 • Martijn | 13/01/09 om 16:35

  ze zeggen dat het oplichters zijn. maar dat mogen jullie mij al die dingen is vertellen die hij doet, (uri geller) laatst was op tv een show, waarbij de kijkers thuis een aardappel in hun hand moesten houden. k heb mee gedaan. en bij mij kwam er wel 1 cm kiem uit. verklaar dat is?

 • Robin | 13/01/09 om 16:43

  Char zegt ook ; Ik zie de letter d..
  wacht de reactie af ; zegt diegene niets ;
  Of de letter f..
  En dan ziet ze meestal reactie ofzo.. Ik bedoel zo kan iedereen het wel doen toch?

 • blahblah | 13/01/09 om 16:51

  Ik geloof ook helemaal niks van Char en al helemaal niks van Uri Geller.

  Al geloof ik wel over het algemeen dat er mensen zijn die met doden kunnen communiceren, of als dat niet… in ieder geval wel geesten bestaan, ik heb namelijk zelf ervaringen gehad bij mij vorige huis.

 • Peter | 13/01/09 om 16:51

  Ik vind het misselijkmakend dat zoiets op tv uitgezonden wordt. Bekende Nederlanders die met Uri meespelen om de kijkers voor te liegen. Zenders als sbs 6 worden steeds commercieler en helaas zijn er nog te veel kijkers die belangstelling hebben voor programma’s als uri geller en char.

 • Kaj | 13/01/09 om 17:06

  Zelf vind ik het best oké dat programma’s als De Nieuwe Uri Geller op TV komen. Ik zie Uri Geller gewoon als onzinning vermaak. Het is dan wel niet werkelijk, maar er zit een leuke show om heen; het gaat om het idee. De BN’ers bij Uri Geller mogen van mijn part wel weg, vooral Patty…ze zijn allemaal zo overdreven, met allemaal idem dito reacties. Waar ik dus echt niet tegen kan is dat oerstomme AstroTV, zijn we van die belspelletjes af…

 • Kaj | 13/01/09 om 17:12

  En by the way ik sta best open voor deze “paranormale verschijnselen”. Ze zijn ook leuker om naar te kijken als Saw of iets dergelijks. Ik zal het pas geloven als er daadwerkelijk iets bij mij in huis of voor mijn ogen gebeurd. Er is een keer een lepel van mijn TV gevallen…die liep schuin af naar voren. Oh, in mijn vorige bericht zat WEER een spelfout bij het woord onzinnig…

 • linda | 13/01/09 om 17:30

  en die andere dan? die met baby’s praat…die komt me toch wel erg geloofwaardig over..

 • Willem | 15/01/09 om 09:16

  Kijk maar eens op youtube bij James Randi. Die heeft Uri Geller, Char etc al vele malen ontmaskert.

 • wim | 23/01/09 om 15:06

  Het is van alle tijden. Door de eeuwen heen zijn goedgelovige, of niet goed nadenkende mensen, opgelicht. Neem de aflaat zoals die door de katholieke kerk werd bedacht: voor wat geld werden je “misdaden” kwijtgescholden en had je weer kans op het paradijs. Het hele geloof berust trouwens op leugens en bedrog.

 • Allstar's Reggae Band | 04/02/10 om 18:14

  Er is een pokemon gebaseerd op Uri Geller (Alakazam). Toen hij daar achter kwam ging hij Nintendo aanklagen. Wat een sukkel zeg. Is niet gelukt overigens… De enige overeenkomst tussen de pokemon en Uri is dat hij een lepel in zijn hand heeft. lollerdelol zeg.

 • Zozo | 11/03/10 om 22:07

  Kwantummechanica (m-theorie,snaartheorie) Daar ligt de oplossing sommige mensen zijn hier gevoeliger voor en krijgen inderdaad signalen(stroompjes) door. Gokken met letters is net zoals de lotto als je hem door hebt kun je hem manipuleren. Als iedereen bij een gekke gebeurtenis zich vast blijft prikken aan een geestelijke of goddelijke uiting zal er nooit een nuchtere kijk op op het totale universum komen. Dit doen we al eeuwen en het heeft nog geen z(g)oden aan de dijk gezet. Behalve dat we de bijzonderheden maar blijven toeschrijven aan de geesten en g(d)oden. We weten nu evenveel als eeuwen gelden over het hiernamaals (wat er uiteindelijk niet zal zijn) Maar over kwantumechanica weten we steeds meer stel je hier eens voor open en probeer je zogenaamde medium capaciteiten hier eens aan te meten. Wedden dat het logisch is en dat het moet lukken. Mensen zijn net energiecentrales wij hebben ook lekstroom die zie je niet maar is wel te meten

 • Niek Lucassen | 01/06/11 om 22:18

  Wat een onzin, kwantummechanica heeft absoluut niks met dit soort nonsens te maken en wordt dikwijls aangehaald door new-age groeperingen en fanaten die absoluut geen flauw benul hebben wat kwantummechanica inhoudt.

Reageer op dit artikel:

*

*

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen