Innige samenwerking bank en zender: 

RTL Z en Rabobank

Goed om te weten als de Rabobaas volgende keer wordt geí¯nterviewd op RTL Z.

Gelezen: folder met de post

Natuurlijk, RTL Z en haar journalisten zijn en blijven volkomen onafhankelijk. Niks belangenverstrengeling van de financií«le zender met één van ’s lands grootste banken. Maar toch goed om te weten dat de regionale banken van Rabo met RTL de klanten onder handen nemen:

“Rabobank en RTL Z navigeren door roerige beleggerswereld.

Waait de crisis in de huizenmarkt over vanuit de VS naar Nederland? Zal de oplopende inflatie de koopkracht aantasten? Moet ik nu wel instappen als belegger of nog even wachten tot de crisis is overgewaaid? Allemaal vragen die u als belegger bezig houdt. Rabobank Bollenstreek geeft u graag meer inzicht.

Graag nodigen wij u daarom uit voor de Beleggers Roadshow op maandag 2 februari 2009 in Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3 te Noordwijkerhout.
De Beleggers Roadshow is een sprankelende show met film, inleidingen en discussie.

Deze Roadshow schetst achtergronden, geeft informatie en maakt de keuze voor u makkelijker. De beursverslaggevers van RTLZ Willem Middelkoop, Mathijs Bouman en Jacob Schoenmaker belichten de financií«le ontwikkelingen en helpen u als belegger om keuzes te maken. Om de gesprekken in goede banen te leiden schuift presentator Nico Steenbergen aan.

De inleiding van de avond wordt verzorgd door onze speciale gast Bert Heemskerk, voorzitter van de raad van bestuur van Rabobank Nederland. Samen met Bert Heemskerk vormen de RTL Z verslaggevers het panel van de avond.
Tijdens de borrel is er volop gelegenheid tot één-op-één gesprekken met de panelleden

Wij hopen van harte u te mogen begroeten op maandag 2 februari.
Joham Ram
voorzitter directie Rabobank Bollenstreek

Bert Heemskerk is sinds 2003 voorzitter van de raad van bestuur van Rabobank Nederland. Sinds 1969 werkt Bert Heemskerk in het bankwezen. Hij was onder andere directeur generaal bij ABN AMRO en voorzitter van de raad van bestuur bij F. van Lanschot Bankiers.

Mathijs Bouman [foto] is Journalist en econoom. Hij is beurscommentator/ presentator bij RTL Z, columnist bij De Pers en bij de business-site Z24. In 2006 verscheen zijn boek ‘Hollandse Overmoed – Hoe de beste economie van de wereld ontspoorde: over de economische ontwikkelingen in Nederland van de afgelopen 10 jaar.

Willem Middelkoop werkt als freelance commentator vanuit de studio op Beursplein 5 bij RTL Z sinds de start in 2001. Daarnaast is hij actief als columnist. In 2007 verscheen zijn eerste boek ‘Als de dollar valt’.

Jacob Schoenmaker is econoom en een van de dagelijkse gezichten van RTL Z. ledere dinsdag en donderdag verzorgt hij voor deze zakenzender de redactie en presentatie van het beursnieuws. Er zijn de afgelopen jaren diverse publicaties van de hand van Jacob Schoenmaker verschenen in onder andere Het Financieele Dagblad.

Nico Steenbergen is presentator en eindredacteur van RTL Z Als presentator is hij verantwoordelijk voor het op televisie inleiden en begeleiden van nieuwsonderwerpen Als eindredacteur is hij verantwoordelijk voor de productie van nieuwsonderwerpen. Hij was nauw betrokken bij de opzet van RTL Zin 2001.”

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen