Nico beseft de historie: 

Oprechte felicitaties…

Hoezo gaat de wereld nu veranderen? Ja, want die god van Obama is een heel andere dan die van McCain en Bush.

 • Alles en iedereen, kortom vrijwel de hele wereld, feliciteert Obama. Niemand kan het blijkbaar opbrengen Alaska te condoleren.
 • Zoals het een goed president betaamt heeft Obama als eerste vanochtend een modellenbureau gebeld om alvast wat stagiaires te regelen.
 • De generatie die echt dacht dat er iets zou veranderen, de Provo’s, de Kabouters, de Hippies, kortom de jaren zestig generatie, kortom, de huidige VVD aanhang.
 • Je besteedt 250.000 euro om de verkiezingen live vanuit de VS te kunnen verslaan, vergeet je Maarten van Rossum mee te nemen. Nederland lag dus gewoon weer te slapen.
 • Live TV vanuit Amerika: Gemiddelde Nederlanders in den vreemde hebben blijkbaar nog minder te melden dan ze hier al doen.
 • McCain claimde in zijn campagne vele malen zijn heldenrol in Vietnam. Ondanks vele martelingen zei hij niet wat men wilde horen. Sommige mensen verwerken trauma’s door ze opnieuw te beleven.
 • Balkenende kirrend voor het slavenmonument: “Hiephoi, Obama daar nu president, is wel degelijk een gevolg van onze VOC mentaliteit.”
 • Palin krijgt nu haar beloofde talkshow: “One night stand and deliver” is de voorlopige werktitel.
 • Toch zullen we Bush nog missen, het was wel erg leuke televisie als er weer eens een Nederlandse delegatie bij hem gezellig op visite kwam.
 • Balkenende is zo blij met zijn nieuwe baasje dat hij na zijn met succes gevolgde gehoorzaamheidscursus, nu eindelijk wel eens Engels wil leren keffen. Zijn likkend slingerend hoofd tijdens gesprekken met staatshoofden, blijft wel leuk op de hoedenplank.
 • Obama is voor de doodstraf, tegen het homohuwelijk en tegen abortus. Maar, verder wel een heel andere persoonlijkheid dan Balkenende gelukkig.
 • Een beschaving die voor de doodstraf is, zou zich niet als zodanig mogen kwalificeren. De dood is geen straf maar zeer rudimentaire wraak en dus gespeend van enige beschaving.
 • Reacties

 • Ruud Snakenborg | 06/11/08 om 14:34

  Big Brother…. wat zit er nou echt achter het EPD een seriuese poging om beter onderling te communiceren, een pressie middel, controle over het medicijn gebruik of wil de Minister even zijn cv opleuken…. kom op met die discussie.
  ruud

 • Ruud Rood | 06/11/08 om 17:39

  Beste naamgenoot kijk eens op;

  http://www.zorginnovatieplatform.nl/over-het-zip/8/De-ZIP-leden/

  Verdere uitleg lijkt mij overbodig, maar zal toch even kort en bondig poging doen. Ab Klink is van protestantse huize, ziet de ontkerkening en komt dus met allerlei wetjes en regeltjes om de oorspronkelijke boodschap: “Zij zult geen plezierig leven hebben, dat komt na de dood.” weer enigszins gestalte te geven, want, hoewel een seculiere staat, zijn god vindt dat het zo moet, daar is hij van overtuigd. Dat dit niet waar is weet hij natuurlijk ook wel, maar is de enige manier om het gepeupel weer in dat godshuis te krijgen. Welnu, vanuit die gedachte is het zeer wenselijk alle medische dossiers van de bevolking in handen te krijgen, immers, die geven een levendig beeld van iemands handel en wandel. Dat een electronisch dossier zo lek is als een mandje weet een kleuter, maar onze minister doet alsof dat niet zo is. Daarnaast, als iemand inbreuk pleegt, heb je dat maar te bewijzen, een schier onmogelijke taak. Vervolgens kan het door omstandigheden niet anders dan dat zorgverzekeraars ook inzage mogen krijgen (zie nevenfuncties!) om vervolgens het kaf van het koren te kunnen scheiden. Hij die keurig ter kerke gaat en sober leeft wordt beloond met lage premie, hij die losbandig leeft met hoge premie en straf in de hel. De cirkel is rond, ook Rouvoet nog met een voetje tussen de deur, wij zijn weer in het gareel om alle leuke dingen des levens aan de uitverkorenen gods toe te vertrouwen. Onzin? Denk er maar eens goed over na en let op die griezelige bedilzucht van de Klinks van deze regering. Waar en wanneer hebben wij dat toch eerder gezien.

  Ruud

 • Ruud Rood | 06/11/08 om 19:04

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1087641.ece/Klink_geeft_IJsselmeerziekenhuizen_blanco_cheque`

  Beste ruud,

  Mocht je nog twijfels hebben over integratie EPD en zorgverzekeraar, zie deze site. Lees bovendien de stellingen van Niquote nog maar eens.

  Ruud Rood

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen